Kies een abonnement op jouw maat

Buddy

€94

per abonnement

totaal €94,00 jaarlijks

Met het Buddy-abonnement krijgen jouw  contacten meteen een bericht wanneer je alarm slaat. 

Plus

€149

per abonnement

totaal €149,00 jaarlijks

Met het Plus-abonnement waarschuwt Amicimi naast jouw contacten ook de Securitas alarmcentrale.

Specificaties

Specificaties

Discrete alarmfunctie

Discrete alarmfunctie

Ontvang een Amicimi alarmknop met een batterijleven van 3 jaar bij gemiddeld gebruik. Je kan een (bijna) opgebruikte alarmknop inruilen voor een nieuwe door deze naar ons op te sturen met vermelding van je abonnement- of contactgegevens.

Amicimi app

Gratis Amicimi app

De Amicimi alarmknop is gekoppeld aan de gelijknamige app. Deze kan op iOS- of Android-smartphones geïnstalleerd worden. De Amicimi app heeft enkel een internetverbinding nodig om meldingen te verzenden naar jouw buddies en/of Securitas.

Alarm slaan in geval van nood

FollowMe slim alarm

FollowMe slim alarm

In het FollowMe slim alarm kan je zelf een aantal vaak voorkomende situaties kiezen en instellen.

Vertrouw je de weg niet naar een specifieke locatie? FollowMe verwittigt je buddies of Securitas wanneer je niet aankomt in een zekere tijdspanne.

Wil je op een bepaald uur weggaan? FollowMe stuurt een melding wanneer je langer dan gewenst op een bepaalde locatie blijft.

Wil je dat FollowMe na een bepaalde tijd eens checkt of je nog OK bent? Het alarm verstuurt automatisch een vals telefoontje, waardoor jij een excuus hebt om je uit een ongemakkelijke situatie te verwijderen.

E-mail en SMS meldingen

E-mail en SMS meldingen

Wanneer jij je in een onveilige situatie bevindt, stuurt Amicimi meteen een e-mail en/of SMS naar jouw buddies of Securitas. Zo weten jouw vrienden en de hulpdiensten meteen waar jij bent.

Exacte locatie positionering

Geluidsopname

Werkt overal met internet

Medische gegevens beschikbaar

Hulpverlening 24/7

Alarmopvolging Securitas

Hulpdiensten sneller ter plaatse

Alarmcentrale luistert live mee

Hulp in moedertaal

Veelgestelde vragen

Bij het Buddy-abonnement worden je buddies verwittigd wanneer jij in een onveilige situatie bent. Dit zijn vrienden of familie die jij zelf kunt aanduiden in de app. Van zodra jij op de Amicimi alarmknop drukt, krijgen jouw buddies een email en SMS met jouw locatie en geluidsopname, waarna zij jou kunnen opbellen en eventueel de hulpdiensten kunnen verwittigen. Met het Plus-abonnement wordt naast jouw buddies ook Securitas verwittigd. Zij krijgen een melding van jouw noodsignaal en zullen jou meteen opbellen en in veiligheid stellen. Indien nodig kunnen zij ook de hulpdiensten verwittigen van jouw locatie en medische gegevens.

Je kan een (bijna) opgebruikte alarmknop inruilen voor een nieuwe door deze naar ons op te sturen met vermelding van je abonnement- of contactgegevens. Je zal deze alarmknop moeten koppelen in de Amicimi app als vervanging. Terwijl je wacht op je nieuwe alarmknop kan je in de app blijven alarm slaan.

Dit kan altijd. Neem hiervoor contact op met onze supportdienst.

Nog een andere vraag?

Heb je andere problemen met je Amicimi abonnement, alarmknop of de Amicimi app? Kun je verdere hulp gebruiken bij technische problemen Neem contact met ons op zodat we je kunnen verder helpen.