Een veilig gevoel, altijd & overal

Visual2

24/7 veilig, met een druk op de knop

Als zorgverlener kun je al eens in onveilige situaties terecht komen. Met een alarmknop op zak voel je je een stuk veiliger en kan je bij bedreiging snel schakelen. Met een druk op de knop sla je alarm.

24/7 hulp

In nood of voel je je bedreigd? Een druk op de knop en je contacten en/of de Securitas alarmcentrale worden ingelicht. Zo heb je steeds hulp bij de hand.

Duurzame batterij

De batterij van de Amicimi alarmknop gaat makkelijk twee jaar mee. Weer een zorg minder.

Handige app

De alarmknop wordt verwerkt in de handige Amicimi app die op elke smartphone kan geïnstalleerd worden. Jouw telefoon als extra veiligheid.

Een app die je leven kan redden

Download de Amicimi app en je hebt altijd je alarmknop bij de hand. Een druk op de knop en hulp is onderweg, moeilijker maken we het niet. Iedereen kan snel en efficiënt alarm slaan. Exact wat je nodig hebt in een onveilige situatie waarbij je in een fractie van een seconde moet beslissen en handelen.

Follow me

In het FollowMe slim alarm kan je zelf een aantal veelvoorkomende situaties kiezen en instellen.

Pols of ik zo dadelijk nog OK ben

Voel je je niet langer veilig in een een bepaalde situatie? Dan kan je een fake call instellen in FollowMe. Het perfecte excuus om even afstand te nemen van een situatie.

Sla alarm als ik te lang hier ben

Geef per locatie in hoelang je ter plekke wil blijven. Ben je niet op tijd weg, dan verwittigt FollowMe je contacten en deelt je locatie met hen.

Verwittig contacten bij een veilige aankomst

Met het FollowMe alarm kan je contacten op de hoogte houden van je bestemming en reisduur. Geef je vervoersmiddel en bestemming in en de app berekent meteen de reistijd. Kom je aan, dan krijgen je contacten meteen een SMS dat je veilig aangekomen bent. Loopt er iets niet volgens plan, dan slaat FollowMe alarm.

Volg mij van A naar B

Deel je vertrek- en eindpunt met je contacten en laat ze je volgen. FollowMe stuurt een bericht bij vertrek en aankomst, zodat je contacten je perfect kunnen volgen. Loopt er iets niet volgens plan, dan slaat FollowMe alarm.

Een abonnement op jouw maat

Jouw leven, jouw abonnement

In onze app geef je zelf aan wie een bericht moet krijgen wanneer je op de alarmknop drukt. Deze contacten krijgen dan meteen een bericht, waardoor ze ter hulp kunnen schieten. Kies je voor een Plus-abonnement, dan is het ook mogelijk tegelijk de alarmcentrale van Securitas te verwittigen. Zij checken dan onmiddellijk of je je in een onveilige situatie bevindt en ze zijn perfect geplaatst om de hulpdiensten naar je toe te sturen.

Persoonlijke ondersteuning

Onze servicedesk staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat jouw Amicimi-ervaring perfect verloopt.

Veelgestelde vragen

Hoe lang gaat de batterij van de Amicimi knop mee?

Door onze exclusieve en gepatenteerde manier van communiceren tussen de Amicimi knop en de smartphone wordt het batterijverbruik van de Amicimi knop tot een minimum beperkt. Hierdoor gaat de batterij van de Amicimi knop gemakkelijk 3 jaar mee bij gemiddeld gebruik.

Kan ik na mijn aankoop nog upgraden naar een Plus-abonnement?

Dat is geen enkel probleem. Onze supportdienst brengt dit graag voor je in orde.

Wat moet ik doen als de batterij van de Amicimi knop (bijna) leeg is?

Je kan de opgebruikte alarmknop steeds ruilen door deze naar ons op te sturen. Voeg ook je abonnement- of contactgegevens toe. Nadat je de nieuwe ontvangt, moet je deze opnieuw koppelen in de Amicimi app. De app blijft werken, ook zonder alarmknop, dus je kunt nog steeds alarm slaan.

Zit je nog met vragen?

Andere vragen over onze alarmknop of app? Of misschien heb je wel nood aan technische ondersteuning? Contacteer ons en we helpen je graag verder.

Danny M.

“Op interventie heb ik Amicimi altijd bij aan mijn uniform, riem of vest.”

Katja V.

“Ik gebruik Amicimi tijdens huisbezoeken, maar ook als ik met de fiets op pad ben.”

Rob D.

“Amicimi reeds twee keer gebruikt bij noodsituaties.”