Hoe verloopt de installatie van de Amicimi app?

Hieronder staat in enkele stappen uitgelegd hoe de installatie precies verloopt.

  1. Download en installeer de Amicimi app uit de App Store voor je iPhone (directe link) of Google Play Store voor je Android toestel (directe link).
  2. Na de installatie van de Amicimi app, open je de Amicimi app (het icoon zal op één van de startschermen staan).
  3. In het eerste scherm van de Amicimi app geef je de activatiecode in zoals vermeld op het kaartje die je bij de Amicimi knop vindt.
  4. Vul de persoonlijke gegevens in van de persoon die de Amicimi zal gebruiken. Het mobiel nummer hebben we nodig om die persoon te contacteren in geval hij/zij de Amicimi knop gebruikt.
  5. Indien je dit wenst, kan je ook medische gegevens nalaten. Deze worden alleen in geval van nood doorgestuurd naar Securitas en Securitas zal deze enkel gebruiken om door te sturen naar de hulpdiensten. Deze gegevens zullen in geen geval gebruikt worden voor andere doeleinden.
  6. Als voorlaatste stap moet je je Amicimi knop koppelen met je app. Dit doe je door de Amicimi in te drukken gedurende 2 seconden aan beide zijden. Daarna zal je een kaart zien met je locatie, zoals gedetecteerd door de app.
  7. De laatste stap is het instellen van de PIN code. Deze heb je in de toekomst nodig om het alarm in de app te stoppen.

In het volgende scherm wordt nog eens alles overlopen wat nodig is voor de goede werking van Amicimi.

Proficiat, je kan nu de Amicimi gebruiken.