FollowMe slim alarm

Het FollowMe slim alarm volgt je op de achtergrond en slaat alarm als het misloopt. In geen tijd worden je contacten en/of de Securitas alarmcentrale gecontacteerd als je ergens te lang blijft of niet op tijd aankomt.

Verwittig contacten bij veilige aankomst

Je veiliger voelen onderweg? Met het FollowMe alarm houd je je contacten op de hoogte van je bestemming en reisduur. De app kan automatisch de reistijd berekenen. Kom je tijdig aan dan krijgen je contacten een SMS dat je veilig bent aangekomen. Verloopt het niet volgens plan, dan slaat FollowMe alarm.

Volg mij van A naar B

Deel je vertrek- en eindpunt met je contacten en laat hen je volgen. Zowel bij vertrek als aankomst krijgen ze een bericht. Zo weten ze steeds waar je bent. Verloopt het niet volgens plan, dan slaat FollowMe alarm.

Sla alarm als ik te lang weg ben

Check in en stel per locatie in hoe lang je ter plekke wil blijven. Ben je niet op tijd weg, dan verwittigt FollowMe je contacten en wordt je locatie met hen gedeeld.

Pols of ik zo dadelijk nog OK ben

Geen goed gevoel in een bepaalde situatie? Stel je FollowMe in en ontvang een fake call na een bepaalde tijd. Een perfect excuus om afstand te nemen of te vertrekken.

Veelgestelde vragen

Kan ik Amicimi enkel gebruiken bij noodsituaties?

Amicimi biedt een oplossing die je in elke bedreigende omstandigheid kan gebruiken. FollowMe kan gebruikt worden wanneer je een minder veilige situatie tegemoet gaat. Echt alarm slaan, met de Amicimi knop of via de app, doe je best alleen in een echte noodsituatie.

Tot welke afstand werkt de Amicimi knop met mijn smartphone?

We raden aan om de Amicimi knop te gebruiken binnen een afstand van 5 meter met je smartphone. We werken aan een oplossing voor een groter bereik.

Wat met mijn privacy?

De ontwikkelaars van de Amicimi dragen privacy hoog in het vaandel. Daarom zal de Amicimi je locatie alleen volgen op het moment dat je effectief op de knop hebt geduwd. Op het moment dat je hulpvraag is vervuld, kan je het volgen eenvoudig weer uitschakelen. Amicimi laat niet toe dat derden zomaar de locatie van een persoon kan volgen.

Ook alle gegevens die worden ingegeven in de app worden niet doorgegeven aan derden, ze zijn enkel bedoeld voor intern gebruik. Bekijk ook onze privacy verklaring.

Zit je nog met vragen?

Andere vragen over onze alarmknop of app? Of misschien heb je wel nood aan technische ondersteuning? Contacteer ons en we helpen je graag verder.